Retseptlar

Shokolad bilan bir kek pastasi 5
Pasta 5-7 h uchun konservniy duchor bo'ladi. yakuniy mahsulot qovushqoqligini kamaytirish uchun ishlatiladi, qaysi Lesitin,,, 1 soat uchun operatsiya ...

Shokolad bilan bir kek pastasi 5

Pasta 5-7 h uchun konservniy duchor bo'ladi. yakuniy mahsulot qovushqoqligini kamaytirish uchun ishlatiladi, qaysi Lesitin,,, 1 soat uchun operatsiya bajarish uchun qo'shiladi. Conching oq sut mahsulotlari haqida 50 - 55 ᵒC va 60-70 ᵒC haroratda - qorong'u mahsulotlari da amalga oshiriladi.

Pasta 5-7 h uchun konservniy duchor bo'ladi. yakuniy mahsulot qovushqoqligini kamaytirish uchun ishlatiladi, qaysi Lesitin,,, 1 soat uchun operatsiya bajarish uchun qo'shiladi. Conching oq sut mahsulotlari haqida 50 - 55 ᵒC va 60-70 ᵒC haroratda - qorong'u mahsulotlari da amalga oshiriladi.
Pasta 5-7 h uchun konservniy duchor bo'ladi. yakuniy mahsulot qovushqoqligini kamaytirish uchun ishlatiladi, qaysi Lesitin,,, 1 soat uchun operatsiya bajarish uchun qo'shiladi. Conching oq sut mahsulotlari haqida 50 - 55 ᵒC va 60-70 ᵒC haroratda - qorong'u mahsulotlari da amalga oshiriladi.

Pasta 5-7 h uchun konservniy duchor bo'ladi. yakuniy mahsulot qovushqoqligini kamaytirish uchun ishlatiladi, qaysi Lesitin,,, 1 soat uchun operatsiya bajarish uchun qo'shiladi. Conching oq sut mahsulotlari haqida 50 - 55 ᵒC va 60-70 ᵒC haroratda - qorong'u mahsulotlari da amalga oshiriladi.
Pasta 5-7 h uchun konservniy duchor bo'ladi. yakuniy mahsulot qovushqoqligini kamaytirish uchun ishlatiladi, qaysi Lesitin,,, 1 soat uchun operatsiya bajarish uchun qo'shiladi. Conching oq sut mahsulotlari haqida 50 - 55 ᵒC va 60-70 ᵒC haroratda - qorong'u mahsulotlari da amalga oshiriladi.

Pasta 5-7 h uchun konservniy duchor bo'ladi. yakuniy mahsulot qovushqoqligini kamaytirish uchun ishlatiladi, qaysi Lesitin,,, 1 soat uchun operatsiya bajarish uchun qo'shiladi. Conching oq sut mahsulotlari haqida 50 - 55 ᵒC va 60-70 ᵒC haroratda - qorong'u mahsulotlari da amalga oshiriladi.
Pasta 5-7 h uchun konservniy duchor bo'ladi. yakuniy mahsulot qovushqoqligini kamaytirish uchun ishlatiladi, qaysi Lesitin,,, 1 soat uchun operatsiya bajarish uchun qo'shiladi. Conching oq sut mahsulotlari haqida 50 - 55 ᵒC va 60-70 ᵒC haroratda - qorong'u mahsulotlari da amalga oshiriladi.

Pasta 5-7 h uchun konservniy duchor bo'ladi. yakuniy mahsulot qovushqoqligini kamaytirish uchun ishlatiladi, qaysi Lesitin,,, 1 soat uchun operatsiya bajarish uchun qo'shiladi. Conching oq sut mahsulotlari haqida 50 - 55 ᵒC va 60-70 ᵒC haroratda - qorong'u mahsulotlari da amalga oshiriladi.

Shokolad bilan bir kek pastasi 4
Pasta 5-7 h uchun konservniy duchor bo'ladi. yakuniy mahsulot qovushqoqligini kamaytirish uchun ishlatiladi, qaysi Lesitin,,, 1 soat uchun operatsiya ...

Shokolad bilan bir kek pastasi 4

Pasta 5-7 h uchun konservniy duchor bo'ladi. yakuniy mahsulot qovushqoqligini kamaytirish uchun ishlatiladi, qaysi Lesitin,,, 1 soat uchun operatsiya bajarish uchun qo'shiladi. Conching oq sut mahsulotlari haqida 50 - 55 ᵒC va 60-70 ᵒC haroratda - qorong'u mahsulotlari da amalga oshiriladi.

Pasta 5-7 h uchun konservniy duchor bo'ladi. yakuniy mahsulot qovushqoqligini kamaytirish uchun ishlatiladi, qaysi Lesitin,,, 1 soat uchun operatsiya bajarish uchun qo'shiladi. Conching oq sut mahsulotlari haqida 50 - 55 ᵒC va 60-70 ᵒC haroratda - qorong'u mahsulotlari da amalga oshiriladi.
Pasta 5-7 h uchun konservniy duchor bo'ladi. yakuniy mahsulot qovushqoqligini kamaytirish uchun ishlatiladi, qaysi Lesitin,,, 1 soat uchun operatsiya bajarish uchun qo'shiladi. Conching oq sut mahsulotlari haqida 50 - 55 ᵒC va 60-70 ᵒC haroratda - qorong'u mahsulotlari da amalga oshiriladi.

Pasta 5-7 h uchun konservniy duchor bo'ladi. yakuniy mahsulot qovushqoqligini kamaytirish uchun ishlatiladi, qaysi Lesitin,,, 1 soat uchun operatsiya bajarish uchun qo'shiladi. Conching oq sut mahsulotlari haqida 50 - 55 ᵒC va 60-70 ᵒC haroratda - qorong'u mahsulotlari da amalga oshiriladi.
Pasta 5-7 h uchun konservniy duchor bo'ladi. yakuniy mahsulot qovushqoqligini kamaytirish uchun ishlatiladi, qaysi Lesitin,,, 1 soat uchun operatsiya bajarish uchun qo'shiladi. Conching oq sut mahsulotlari haqida 50 - 55 ᵒC va 60-70 ᵒC haroratda - qorong'u mahsulotlari da amalga oshiriladi.

Pasta 5-7 h uchun konservniy duchor bo'ladi. yakuniy mahsulot qovushqoqligini kamaytirish uchun ishlatiladi, qaysi Lesitin,,, 1 soat uchun operatsiya bajarish uchun qo'shiladi. Conching oq sut mahsulotlari haqida 50 - 55 ᵒC va 60-70 ᵒC haroratda - qorong'u mahsulotlari da amalga oshiriladi.
Pasta 5-7 h uchun konservniy duchor bo'ladi. yakuniy mahsulot qovushqoqligini kamaytirish uchun ishlatiladi, qaysi Lesitin,,, 1 soat uchun operatsiya bajarish uchun qo'shiladi. Conching oq sut mahsulotlari haqida 50 - 55 ᵒC va 60-70 ᵒC haroratda - qorong'u mahsulotlari da amalga oshiriladi.

Pasta 5-7 h uchun konservniy duchor bo'ladi. yakuniy mahsulot qovushqoqligini kamaytirish uchun ishlatiladi, qaysi Lesitin,,, 1 soat uchun operatsiya bajarish uchun qo'shiladi. Conching oq sut mahsulotlari haqida 50 - 55 ᵒC va 60-70 ᵒC haroratda - qorong'u mahsulotlari da amalga oshiriladi.

Shokolad bilan bir kek pastasi 3
Pasta 5-7 h uchun konservniy duchor bo'ladi. yakuniy mahsulot qovushqoqligini kamaytirish uchun ishlatiladi, qaysi Lesitin,,, 1 soat uchun operatsiya ...

Shokolad bilan bir kek pastasi 3

Pasta 5-7 h uchun konservniy duchor bo'ladi. yakuniy mahsulot qovushqoqligini kamaytirish uchun ishlatiladi, qaysi Lesitin,,, 1 soat uchun operatsiya bajarish uchun qo'shiladi. Conching oq sut mahsulotlari haqida 50 - 55 ᵒC va 60-70 ᵒC haroratda - qorong'u mahsulotlari da amalga oshiriladi.

Pasta 5-7 h uchun konservniy duchor bo'ladi. yakuniy mahsulot qovushqoqligini kamaytirish uchun ishlatiladi, qaysi Lesitin,,, 1 soat uchun operatsiya bajarish uchun qo'shiladi. Conching oq sut mahsulotlari haqida 50 - 55 ᵒC va 60-70 ᵒC haroratda - qorong'u mahsulotlari da amalga oshiriladi.
Pasta 5-7 h uchun konservniy duchor bo'ladi. yakuniy mahsulot qovushqoqligini kamaytirish uchun ishlatiladi, qaysi Lesitin,,, 1 soat uchun operatsiya bajarish uchun qo'shiladi. Conching oq sut mahsulotlari haqida 50 - 55 ᵒC va 60-70 ᵒC haroratda - qorong'u mahsulotlari da amalga oshiriladi.

Pasta 5-7 h uchun konservniy duchor bo'ladi. yakuniy mahsulot qovushqoqligini kamaytirish uchun ishlatiladi, qaysi Lesitin,,, 1 soat uchun operatsiya bajarish uchun qo'shiladi. Conching oq sut mahsulotlari haqida 50 - 55 ᵒC va 60-70 ᵒC haroratda - qorong'u mahsulotlari da amalga oshiriladi.
Pasta 5-7 h uchun konservniy duchor bo'ladi. yakuniy mahsulot qovushqoqligini kamaytirish uchun ishlatiladi, qaysi Lesitin,,, 1 soat uchun operatsiya bajarish uchun qo'shiladi. Conching oq sut mahsulotlari haqida 50 - 55 ᵒC va 60-70 ᵒC haroratda - qorong'u mahsulotlari da amalga oshiriladi.

Pasta 5-7 h uchun konservniy duchor bo'ladi. yakuniy mahsulot qovushqoqligini kamaytirish uchun ishlatiladi, qaysi Lesitin,,, 1 soat uchun operatsiya bajarish uchun qo'shiladi. Conching oq sut mahsulotlari haqida 50 - 55 ᵒC va 60-70 ᵒC haroratda - qorong'u mahsulotlari da amalga oshiriladi.
Pasta 5-7 h uchun konservniy duchor bo'ladi. yakuniy mahsulot qovushqoqligini kamaytirish uchun ishlatiladi, qaysi Lesitin,,, 1 soat uchun operatsiya bajarish uchun qo'shiladi. Conching oq sut mahsulotlari haqida 50 - 55 ᵒC va 60-70 ᵒC haroratda - qorong'u mahsulotlari da amalga oshiriladi.

Pasta 5-7 h uchun konservniy duchor bo'ladi. yakuniy mahsulot qovushqoqligini kamaytirish uchun ishlatiladi, qaysi Lesitin,,, 1 soat uchun operatsiya bajarish uchun qo'shiladi. Conching oq sut mahsulotlari haqida 50 - 55 ᵒC va 60-70 ᵒC haroratda - qorong'u mahsulotlari da amalga oshiriladi.