Biz haqimizda

Shokolad konservalari va yong'oq barcha turdagi ishlab chiqarish (findiq, eman, va h. k.) uchun, to'q va oq sut - "Noto-19" (Daniya). yog'i ishlatiladi, xususan, Xususiyati "Nagao-19" pasta uchun adsorb qobiliyati iborat boshqa yog'lari (masalan, yong'oq). Bu makaron yuzasida moylari oldini oladi va uni barqaror yuqori haroratda ajratish bosqichi (28 °C) qiladi. Shokolad pastasi, shuningdek, past haroratlarda (5 °C) da tarqaldi.

Shokolad pastasi quyidagi xususiyatlari bilan xarakterlanadi: saqlash davomida keng harorat oralig'ida (5-28 °C); yagona mustahkamlik saqlab qolish, balki qatlamli tarqalishi;

o'z ichiga neft past darajada (30 %);
ta'mi va hidi kakao, yong'oq, sut saqlab qolish.
Shokolad pastasi o'z ichiga oladi tayyorlash texnologiyasi: mikser bilan aralashtirish; pathvalley fabrikasida da; ansmachine ichida tugatish silliqlash.